tiistai 17. elokuuta 2010

Elämyksellisiä sivustoja/palveluja

Seuraavassa muutamia sivustoja tai palveluja, jotka ovat mielestäni onnistuneita annetun ryhmittelyn valossa:

a) Nintendon ja Runescapen sivustot ovat vahvasti teemallisia ja immersiivisiä. Niissä on paljon videoita ja trailereita peleistä.

b) Draamallisia sivustojen kokeminen on jännittävää. No, tämä kiekkosivu ei nyt välttämättä draamallinen, mutta joillekin varsin jännittävä sivusto; virtuaalinen lätkämaailma niille, joille se ei ole arkitodellisuutta tai jotka haluavat tuoda pelikaukalon myös kotiinsa…

c) Seuraava ryhmä ovat sivustot, jotka ovat räätälöitävissä jokaisen käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin. Tästä erimerkkinä Suunnon monipuoliset sivut, joissa tuotetietoa, kuvaa, videota, sosiaalista mediaa etc. Voit tutkia sivustoa myös valitsemasi lajin näkökulmasta.

d) Viimeisen ryhmän sivustot liittyvät johonkin reaalimaaliman kaupalliseen kokemukseen niin, että kokemus tapahtuu sekä verkossa että reaalimaailmassa. Esimerkkinä amerikkalaisen koskenlaskufirman ja porvoolaisen ohjelmapalveluyrityksen Seikkailulaakson sivustot. Ne sisältävät runsaasti kuvia ja videoita, jotka auttavat aktiviteettia koskevan ostopäätöksen teossa.

Tämä bloggaus sisältää ajatuksia Matkailun sähköinen liiketoiminta -opintoihini liittyvään Sanna Tarssasen antamaan ennakkotehtävään jaksolle "Elämys verkossa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti